Sponsoren & Supporten

/Sponsoren & Supporten
Sponsoren & Supporten 2018-09-19T08:54:48+00:00

Bedankt!

Ik wil iedereen ook enorm bedanken die mij afgelopen jaar heeft gesponsord en gesteund, dit impact gemaakt op mijn jaar!
Voor het aankomende schooljaar, heeft God ook al zoveel voorzien! Zo bijzonder!
Omdat ik een studentvisum heb, mag ik niet werken tijdens mijn verblijf in Amerika, dus vandaar dat ik ook dit jaar leef van sponsoring en het geld dat ik heb ontvangen van het werken tijdens de zomer.

Ministry trips

Gedurende het tweede jaar heb je als student de mogelijkheid om op ministry trips te gaan. Dit zijn korte trips die open zijn voor tweede jaar studenten, om te dienen, Jezus bekend te maken en geactiveerd te worden! En ook zal ik weer op missiontrip gaan eind maart 2019!
(Wilt u meer weten over mijn eerste missiontrip naar Brazilië, klik dan op deze link)

Heeft u op uw hart om mij te sponsoren, dan kan dat!
Wanneer u geeft, investeert u niet alleen in een onvergetelijk 2e jaar voor mij, maar u investeert ook in het Koninkrijk van God. Dit jaar zal niet alleen voor mij zijn, iets wat ik voor mij zelf kan en wil houden. Het gaat invloed hebben op mijn omgeving, de mensen (om mij heen) in deze wereld. Het komende jaar ga ik veel meemaken en 1 ding weet ik zeker: Ik word er alleen maar mooier van en mijn omgeving zal het merken!

  • U kunt geld overmaken naar mijn bankrekening
    Naam: Femke Kasius
    IBAN: NL72ABNA0487391381
  • Of maak geld over via Nehemia Ministries (kerk): NL27 RABO 0351629807, met als vermelding: “Femke Kasius BSSM”
  • U kunt rechtstreeks geld overmaken naar BSSM. Ik heb een account bij BSSM en daar kan rechtstreeks geld op gestort worden. (Dit kan alleen met een creditcard) Voor rechtstreeks overmaken klik hier