Passie

/Passie
Passie 2018-09-19T08:45:58+00:00

Mijn passie is God en mensen! Ik verlang ernaar dat mensen een ontmoeting met Jezus zullen hebben en hun levens van binnenuit verandert zullen worden! God houdt zoveel van ons dat Hij ALLES gaf voor ons, zodat we in relatie kunnen leven met God! God de vader stuurde zijn eigen geliefde zoon naar de wereld om het hart van de Vader te reflecteren en te sterven aan het kruis! Jezus stierf voor ons, voor jou en mij aan het kruis, voor al onze zonden! Zijn bloed was en is genoeg!

Toen Jezus stierf aan het kruis dacht Hij aan jou en mij! Wat in Jesaja al werd geprofeteerd werd werkelijkheid. In Jesaja 42 staat: ‘Ik de Heer, ben je God, de Heilige van Israël, jouw redder! Voor jou geef ik Egypte als losgeld, Nubië en Sheba ruil ik in tegen jou, want jij bent zo kostbaar in mijn ogen, zo waardevol en ik houd zoveel van jou! Dat ik de mensheid in ruil geef voor jou! Ja alles geef ik voor jou!’

Ik wil visie ontvangen, dromen, groeien, genieten, hemelse momenten beleven en vriendschappen bouwen! Bovenal wil ik me laten verrassen door God! Hij mag alles hebben, ik geef me volledig over aan Hem!

It’s not fame that I desire

Nor stature in my brother’s eye

I pray it’s said about my life that I lived more to build Your name than mine

IK WIL DE REVIVALIST IN MIJ ONTDEKKEN EN ONTWIKKELEN. IK WIL IEMAND ZIJN DIE GEPASSIONEERD IS VOOR GOD EN MENSEN OM ZO GODS KONINKRIJK ZICHTBAAR TE MAKEN IN DEZE WERELD!

IK WIL ONTDEKKEN HOE GEWELDIG HET LEVEN MET GOD IS EN MEER VAN HEM ONTDEKKEN EN BELEVEN!

IK GELOOF DAT GOD EEN GOD VAN ONTMOETINGEN IS DIE STAAT TE SPRINGEN OM ONS TE ONTMOETEN EN TE ZEGGEN; IK HOUD VAN JOU!