Over mij

/Over mij
Over mij 2018-09-19T08:44:23+00:00

Femke Kasius

Ik ben Femke Kasius, 19 jaar een gepassioneerde jonge meid die houdt van God en mensen! Ik hou van zingen, sporten, kletsen, fotograferen, tijd door brengen met vrienden(innen), mijn familie en Jezus! Jezus meer en meer te leren kennen en Zijn liefde bekend te maken aan deze wereld!
Ik doe het 2de jaar van BSSM, een bijbelschool in Redding Californië!
Het eerst jaar had ik niet willen missen en ben enorm dankbaar dat ik dit heb mogen doen!
In het afgelopen jaar heb ik zoveel meer mogen ontdekken wie God is en wie ik ben als dochter van God en wat mijn passies zijn en om te genieten van het leven, Gods liefde harten zien aanraken en levens van mensen zien veranderen, onmogelijke dingen mogelijk zien worden, Gods goedheid ervaren en steeds meer gaan ontdekken wie God zegt dat ik ben en wat Hij in mij heeft gelegd! Een heel mooi avontuur dus 🙂

More

Waarom ben ik BSSM gaan doen?! Dit schreef ik in de zomer voordat ik vertrok voor het eerste jaar:
Ik wil MEER! Ik wil meer van God! Ik wil een jaar apart zetten voor God, ik wil naar BSSM een bijbelschool van Bethel Church, Redding Californië. Ik wil op avontuur en wil avonturen beleven! Mijn verlangen is om te groeien, meer tot bloei te komen, meer in Gods bovennatuurlijke kracht en aanwezigheid te wandelen. Om in een andere omgeving te zijn en zo los te komen van dingen die mij tegen houden om volledig tot bloei te komen. Dromen te dromen en te ontdekken wie ik echt ben, daar echt in te gaan staan en elke dag met God te beleven en met Hem te wandelen. En zo getransformeerd te worden door Jezus!
Ik wil vertellen dat afgelopen jaar meer is geweest dan dat ik had kunnen bedenken en ik heb er enorm van genoten! Ik ben meer tot bloei gekomen en gaan ontdekken wie ik ben en hoe God mij heeft gemaakt! Ik kijk met een grote glimlach terug op mijn eerste jaar van BSSM en ik wil tegen je zeggen dat wanneer je een risico neemt en je je durft over te geven aan God dat je verbaast zal staan van wat God wilt doen en zal geven! Ik heb gekozen om het tweede jaar van BSSM te gaan doen, omdat het een verlangen in mijn hart is geworden om nog meer te groeien en te ontvangen op deze school!

If you have tasted something, that was delicious, you wanted to have more tastes, until you know the flavor good enough, to tell it to others and share it with the people and the world around you!