Loading...
Oliebollen 2017-12-28T12:50:44+00:00

OLIEBOLLEN ACTIE VOOR MISSIONTRIP NAAR BRAZILIË

De lekkerste oliebollen en appelbeignets kopen EN ook nog eens voor een goed doel?! Dat kan!

In april ga ik op missiontrip naar Brazilië! En om mijn kosten van 2.750 dollar te dekken heb ik deze sponsoractie bedacht! De lekkerste oliebollen en appelbeignets van bakkerij Voordijk kunt u bij mij bestellen tot 22 december, de opbrengst gaat naar mijn missiontrip!!
De oliebollen worden vers gebakken en op 30 december bij u thuis gebracht! (Dit geldt voor Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht) daarbuiten kunt u ze bij ons thuis komen ophalen!
Wilt u mij helpen om naar Brazilië te gaan, zodat ik de mensen in Brazilië liefde mag brengen en mag dienen! Klik dan op de onderstaande knop waar u direct de lekkerste oliebollen en appelbeignets kan bestellen! Ik wil jullie heel erg bedanken voor alle steun en support!
– Wilt u nog meer weten over mijn missiontrip klik dan op deze link of scroll naar beneden! Ook kunt u mij altijd even een berichtje sturen! –

Liefs Fem

Wat gaan we doen?

Het is een hele diverse reis waar LIEFDE centraal staat! Samen met een team van studenten en leiders zullen wij 11 dagen verblijven in de stad Campinas in Sao Paulo!
We mogen de liefde van Jezus gaan brengen door mensen te bemoedigen, voor ze te bidden, en te helpen daar waar ze het nodig hebben. We gaan met verschillende organisatie samen werken zowel binnen als buiten de kerk. We zullen gaan helpen met één van de hardst groeiende vrouwenorganisaties in Brazilië, we gaan naar de sloppenwijken in Campinas, we mogen kinderen liefhebben die bevrijd zijn uit de seksindustrie, meewerken met een lokale organisatie die een Braziliaanse vechtsport Jiu Jitsu gebruikt om kinderen en tieners te vertellen over Jezus, naar een universiteit om jongeren te bemoedigen en nog veel meer! Het is een trip waarin ik mag gaan uitstappen in het geen wat ik hier op school leer en uit te delen van wat ik heb ontvangen!

Sorry u kunt geen oliebollen meer bestellen.

Hartstikke bedankt voor alle steun. Mocht u alsnog willen doneren kunt u geld overmaken naar mijn rekening: NL72ABNA0487391381 met de vermelding: donatie