Today is the day

//Today is the day

Today is the day

Heey allemaal,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven, maar today is the day 🙂
Ik ben benieuwd hoe het met jullie gaat en hoor graag van jullie!

In deze blog wil ik jullie op de hoogte brengen van mijn eerste maand Redding, vertellen over het tweede jaar en getuigenissen met jullie delen!

4 weekjes geleden vloog ik weer naar Redding. Het was best wel even gek om na een hele goede en leuke zomer in Nederland weer terug te gaan naar Redding.
Ik ben super dankbaar voor deze tijd! Wat was het goed om weer thuis te zijn! Ik besefte me meer hoe dankbaar ik ben voor mijn thuis, familie, vrienden(innen) en Nederland!

Back to Redding!

De eerste twee weken op school waren best wel even wennen, weer even mijn draai vinden en wennen om naar school te gaan.
Het tweede jaar is anders dan het eerste jaar, minder studenten, persoonlijker, makkelijker om connecties te bouwen en wordt meer verantwoordelijkheid en initiatief verwacht van de studenten.

Mijn huissituatie is super! Ik woon met 4 meiden! Het is een andere plek dan vorige jaar, maar super leuk! Ik heb mijn eigen kamer en we wonen in een leuke buurt. We waren een lange tijd nog opzoek naar een extra huisgenootje en dit was best moeilijk. Maar God heeft hier in voorzien!

Vraag Hem wat je nodig hebt en dank hem voor wat Hij al heeft gedaan en gaat doen! Hij wilt voorzien!

Ministrytrips!

Dit is iets nieuws in het 2de jaar! Ministrytrips zijn gedurende het schooljaar, waar je als tweede jaars studenten je voor kan aanmelden.
Voor deze minsitrytrips hebt je ‘traveldays’. Dit houdt in dat je een hoeveelheid dagen hebt om te reizen tijdens je schooljaar. Dit is echt super tof en een groot onderdeel van je jaar!

Portland

Vorige week ben ik samen met 7 andere naar Portland geweest. Dit was een stadiumevent, om de gelovigen te activeren en ongelovigen te bereiken, met de visie America shall be saved! Voordat ik naar Portland ging vroeg ik aan God; zal ik gaan? en ik hoorde GA, so there I go 🙂

Tijdens deze week zagen we honderden mensen hun leven geven aan Jezus, ook zelf gaf ik opnieuw mijn leven volledig aan Hem! Ik werd zo geraakt door Zijn liefde en waarheid, het is zo’n krachtige keuze die je maakt! Het brengt leven en hoop en vervult je diepste zijn!
Mensen genazen van nekpijn. We baden voor een mevrouw die kanker in haar linkerbeen had en haar twee benen had gebroken. Na de tweede keer voor haar gebeden te hebben, vertelde ze dat alle pijn weg was! Doven oren die open gingen, mensen uit rolstoel, een vrouw had pijn in haar nier en voet en alle pijn verdween en nog zoveel meer!
Afgelopen week ervaarde ik God op een manier die ik nog nooit heb ervaren! Zijn liefde, kracht, heiligheid en zo veel wat moeilijk onder woorden te brengen is. Maar het heeft echt mijn leven verandert!
Vrijdag en zaterdag gingen er honderden mensen de straat op, om mensen te vertellen over Jezus.
Samen met 3 andere ontmoette we een dakloze man, Ron. Hij lag op de grond en we maakte een praatje met hem. We hadden een gitaar meegenomen en zongen voor hem en je zag zijn gezicht compleet veranderen!

Dit is een filmpje ervan:

Filmpje Portland

 

Awakening Australia!

Voor mijn eerste minsitrytrip heb ik me aangemeld voor…  AWAKENING AUSTRALIA!
Wil je het promofilmpje zien? Klink dan hier!

Ik ben super enthousiast over deze trip en wil hier graag deel van zijn! Ik geloof dat God tijdens deze trip wilt laten zien wat mogelijk is!
Het verlangen om te dienen op dit event, mensen vertellen over Jezus en handen en voeten te geven aan wat God wilt doen in Australië! Na Portland is mijn enthousiasme is alleen maar gegroeid!

Getuigenis!! Deadline paid off!
Afgelopen dinsdag was de deadline waar ik $1300 moest betalen. Ik had dit geld niet en vroeg God wat ik moest doen in deze situatie. Ik mocht hem vertrouwen. Die ochtend, sprak er een spreker over Gods voorzienigheid en de getuigenissen van mensen die $1000 dollars ontvingen. En het is echt waar, aan het eind van de middag krijg ik een berichtje met een foto dat er $1300 is overgemaakt naar mijn trip voor Australië! En dit was zo bijzonder, want mijn ouders hebben mij gesponsord. God raakte me aan met Zijn liefde wat ik nog nooit zo sterk heb ervaren, toen mijn ouders dit berichtje naar mij stuurde! Ze hoefde het niet te doen, maar God gebruikte hen om Zijn liefde en goedheid aan mij bekend te maken!
Het bijzonder aan getuigenissen is, is dat wanneer je dit hoort, het God zichtbaar maakt! God wilt het opnieuw doen!
Wat hij heeft gedaan voor mij wilt Hij doen voor jou!

Super leuk dat je deze blog wilde lezen!
Ik wens jullie een hele goede week!
En als je gebed nodig hebt voor genezing, voorzienigheid of iets anders, laat het me weten!
Ik wil graag voor jullie bidden!

 

Groetjes uit Redding Californië!
Liefs Fem

 

By | 2018-09-28T21:56:58+00:00 september 28th, 2018|Blog|2 Comments

About the Author:

2 Comments

 1. Margreet 29 september 2018 at 06:42 - Reply

  Prachtig Fem!! Heerlijk hoe je geniet en vol bent van Gods liefde voor jou en daardoor voor anderen!
  Je mag voor mij bidden, mijn ogen zien rond de 50 procent met bril, als t nog minder wordt, mag ik niet meer autorijden. Vooral s morgens heb ik er last van ( dat is een bepaald syndroom, dat vocht pompt in je oog) , maar wat het medisch ook is, God wil en kan t genezen . Supertof als je daarvoor wil mee bidden.
  Zegen, margreet

  • Femke Kasius 30 september 2018 at 21:37 - Reply

   Heey Margreet,
   Dank u wel!

   Bedankt voor uw berichtje! En ik wil zeker voor u bidden!
   Heer, ik dank u voor Margreet en ik spreek volledige genezing over je ogen uit op dit moment! Dat elk zicht in uw ogen herstelt zal worden in Jezus’ naam! Dat uw ogen op dit moment volledig zicht zullen ontvangen!

   Liefs Femke

Geef een reactie