#Timesflieswhenyouhavefun#NEWUPDATE!

//#Timesflieswhenyouhavefun#NEWUPDATE!

#Timesflieswhenyouhavefun#NEWUPDATE!

Heeey allemaal!

Wat leuk dat je mijn blog leest!
Het is iets langer geleden dan normaal, maar hier is weer een nieuwe blog!
De afgelopen weken waren super leuk, intens en met veel nieuwe dingen en leuke nieuwtjes die ik met jullie wil delen!

Ik wil jullie vertellen over mijn afgelopen weken en laten weten hoe het mij met gaat, hoe het leven is in Redding en of ik het nog een beetje naar mijn zin heb ūüôā Maar zoals de meeste wel weten is dat niet echt een vraag haha!

LAST WEEKSS

Het gaat heel goed met mij en ik ben erg aan het genieten hier! Het is een avontuur waar ik zo van geniet en wat ik niet had willen missen! (dat betekent niet dat het altijd makkelijk is)
Sinds een paar weekjes voel ik me ook veel meer op mijn plek; in mijn appartementje, op school, in mijn revivalgroup en smallgroup (sinds 2 weekjes heb ik ook een smallgroup, maar daar vertel ik strakjes nog meer over!) Ook heb ik meer mijn weg gevonden hier in Redding!

De afgelopen weken heb ik veel gedaan, meegemaakt en dus een hoop te vertellen!

CAMP; FUN FEED AND FRIENDS!

Het eerste week van oktober ben ik op kamp geweest op de mooiste plek waar ik ooit een kamp heb gehad. ūüôā
Samen met mijn revivalgroup en nog 3 andere revivalgroups gingen we op kamp!
Samen met 4 andere meiden reden we samen naar de kamplocatie. Onderweg stopten we bij een benzinestation en deden we nog een leuk spel en vroegen we aan de Heilige Geest wat we mochten kopen voor iemand. Bijvoorbeeld waar diegene van houdt. Dit was echt grappig en we hadden allemaal iets wat we lekker vonden! Dit was wel even uitstappen, maar het was leuk om zo iets te proberen!

Eenmaal aangekomen op de kamplocatie werden we verwelkomt met allemaal leuke ‘profeticboots’ en kon je naar verschillende plekken om op een creatieve manier voor je te laten bidden en een woord of een beeld te ontvangen!
Het leuke aan de woorden en beelden die ik had ontvangen was dat het allemaal op elkaar aansloot en het mij erg bemoedigden en ik zoveel liefde en vreugde ervoer van alle mensen die ik mocht ontmoeten!
Om het niet te lang te maken; het weekend was super leuk, gek, veel gelachen en gedanst echt Amerikaans eten gegeten en was het ook leuk om met 9 meiden op een kamer te slapen en elkaar beter te leren kennen!

SAN DIEGO TRIP!!

Na het weekend dat we op kamp waren geweest hadden we een week vrij! Dus in plaats van in Redding te blijven nam een vriendin, Ashley mij mee naar haar familie in… SAN DIEGO!!¬†En¬†ben ik¬†dus voor een paar daagjes in San¬†Diego geweest!¬†Het was best lang rijden naar San Diego, namelijk¬†9 uurtjes heen en¬†terug. Maar dit was het zo waard!
En ik heb zelfs in San Diego en op de terugweg naar huis voor het eerst in de US auto gereden! Dit was super leuk!
Ashley en ik verbleven bij haar familie en we hebben Mexicaans gegeten met de¬†hele familie¬†( San Diego ligt 1 uurtje van de grens van Mexico vandaan) side-seeing gedaan in San Diego,¬†gefietst op √©√©n van de eilanden, gelachen, in een achtbaan gezeten,¬†zonsondergang bekeken op het strand en ook voor het eerst in de Pacific Ocean gezwommen, nou ja meer erin en eruit geweest, want de zee was super koud ūüôā
En om ‘de vakantie’ goed af te sluiten zijn wij ook nog¬†even door Los Angeles gereden, en heb ik Hollywood en Beverly Hills gezien :)!¬†Ik keek mijn ogen uit¬†dat ik¬†gewoon in LA was¬†haha!

Ik heb zo genoten en het voelde echt als een vakantie!!

Toen ik weer thuis was kreeg ik een berichtje van Ashley die vertelde dat haar tante, (die eerst een operatie voor haar oog moest ondergaan om de ‘hole’ in haar oog te herstellen), terugkwam van de laatste check voor haar operatie en de dokters ontdekten dat er geen ‘hole’ meer in haar oog was en ze genezen was!¬†De tante¬†vertelde dit aan ons¬†toen¬†Ashley en ik bij haar waren. Wij geloofde in een wonder, dat God haar wilde genezen en toen ze vertelde over haar oog¬†dat er geen ‘hole’ meer was zagen we dat God haar genezen had!¬†Ik had¬†dit nog nooit meegemaakt en vond het heel gaaf om¬†dit¬†mee te maken!

 

 

BACK TO REAL LIFE ūüôā

Na dit weekje vakantie, begon het ‘echte schoolleven van BSSM ook weer’ haha!
Deze weken waren best vol¬†druk, want er startten veel nieuwe dingen.¬†Ik¬†ben gestart met een¬†AMT (advance ministry training) dit is √©√©n keer per week. Ik heb gekozen voor ‘Powerful woman in ministry’ dit is een klas waar je meer ontdekt wie jij bent en hoe krachtig je bent!¬†A¬†POWERFUL WOMAN!¬†In deze klas ben ik mezelf meer aan het omarmen¬†in wie ik ben¬†en ontdek ik¬†dat er geen competitie is in wie beter is of wat dan ook.¬†En juist meer aan het ontdekken ben wat mijn gaven en talenten zijn en wie ik ben als Femke en wat ik te brengen heb!
Dit is een nieuw avontuur, waar¬†ik soms dingen tegen komt die ik niet zo leuk vindt aan mezelf. Bijvoorbeeld¬†dat¬†ik ontdekte dat¬†ik vaak in competitie denk¬†of dat er maar √©√©n de ‘beste’ kan zijn of dat je moet presteren of altijd maar ‘perfect’ moet zijn of dingen ‘perfect moet doen!
Maar in de afgelopen weken heb ik dit losgelaten en doordat ik dit heb gedaan voel me echt veel meer vrij!

SMALLGROUP!
Ook had ik mijn eerste smallgroup. Ik en nog 4 andere meiden hebben op elke maandagochtend smallgroup. De eerste 5 keer leiden we allemaal een keer een smallgroup. De eerste keer mocht ik het leidde en het was heel leuk om te doen! Ik heb er echt van genoten en het zijn super leuke meiden! Ik ben benieuwd wat dit jaar gaat brengen voor ons als smallgroup!
Wat we vooral doen tijdens een smallgroup is lekker kletsen over verschillende onderwerpen, (elke week krijgt de leider een onderwerp met vragen, etc.) delen we onze harten, genieten van het zonnetje en het lekkere eten!

MENTOR!
Ook heb ik een mentor, waar ik elke maand mee afspreek en tijd mee door breng! Ze heet Tiffany en is echt een super leuke enthousiast, krachtige en mooie meid! Zij wilt er dit jaar voor mij zijn, mij aanmoedigen, bemoedigen en naast mij staan! Dit vind ik echt super tof!

MISSIONTRIPS…!!¬†

In april ga ik op missiontrip. Uit ongeveer 30 tot 50 missiontrips over de hele wereld moesten we een top 7 kiezen.
Dit vond ik best lastig, maar het is mij gelukt en heb ik afgelopen week te horen gekregen welke missiontrip ik heb gekregen!! En vanaf 4 t/m 16 april ga ik naar BRAZILI√č!!!!

Ik ben heel erg benieuwd, heb er veel zin in en kijk ernaar uit om uit te stappen in dingen die we gaan doen, in een andere cultuur te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten!! Ik weet nog niet precies hoe de reis eruit gaat zien, dus dat laat ik jullie nog weten!
De missiontrip is super leuk, maar zeker ook een uitdaging, want deze missiontrip kost best veel geld! En aangezien ik niet kan werken in Amerika is het een uitdaging hoe ik het geld bij elkaar ga sparen! Maar ik geloof dat dit helemaal goed gaan komen!

 

LOVEEE

Veel leuke en nieuwe dingen die ik weer mee mag maken, doen en waarin ik mag uitstappen!
De tijd dat ik hier ben, ben ik echt aan het ontvangen. Het ontvangen van Gods liefde voor mij en realiseer ik mij steeds meer waar het allemaal om draait, namelijk √©√©n ding; LIEFDE! Liefde is het geen waar door ik leef, de dingen mag doen en de mogelijkheid heb om hier te zijn, te leren, te groeien te bloeien en zoveel meer! Gods liefde, Jezus die zoveel van mij houdt en het enige wat ik eigenlijk mag doen is het ontvangen van Zijn liefde, die¬†NOOIT stopt, of er af en toe is, nee die elke dag, elke morgen dat ik op sta en als ik naar bed ga er is! Het gaat niet om mij, of om wat ik heb gedaan, maar het gaat om wat Hij voor mij heeft gedaan en Hij nodigt mij uit¬†om¬†Zijn liefde te ontvangen zodat alles wat ik doe vanuit Zijn liefde zal zijn en wat liefde brengt op de plekken waar ik kom! Dit maakt mij enthousiast omdat ik besef dat God zoveel van mij houdt en ik mag genieten van het leven¬†samen met Hem dat veel vreugde en leven brengt! Ook¬†haalt het alle druk van mij schouders¬†af waardoor ik kan genieten! (en dit betekent niet dat het allemaal automatisch is, maar dit is iets wat ik aan het leren ben en elke dag weer voor mag kiezen ūüôā )

De afgelopen weken zijn dus echt voorbij gevlogen zoals jullie wel zien, met veel nieuwe leuke dingen, oh ja ook nog een fall party/verkleed party waar ik als bankovervaller verkleed was! Afgelopen vrijdag ben ik met mijn revivalgroup naar Weaverville geweest, dit is een stadje in de bergen en hebben we een ropes course (boomklimmen) gedaan!
Dit was super tof! heel veel gelachen, gelachen en nog meer gelachen!!

Voor degene die zich afvragen hoe het koken, wassen en de huishoudelijke klussen gaan; dat gaat allemaal goed en koken vind ik eigenlijk best leuk om te doen en ook al moet ik soms zoeken met¬†het kopen van eten lukt dat goed en maak ik lekker eten voor mezelf ūüôā

Ik ben benieuwd wat deze week gaat brengen! Oh ja ook begint aanstaande donderdag mijn eerste City service en ga ik met 8 andere studenten naar Red Bluf, om daar een city service te doen en daar de mensen te helpen!

Dit was een lange update, maar ik hoop dat jullie het leuk vonden en weer een beetje op de hoogte zijn van mijn leventje in Redding Californi√ę!

En waar ik ook veel zin in heb, is dat ik over 7,5 week, 2 weekjes naar Nederland kom!

Geniet van jullie week! Doe een avondje of maak tijd vrij voor iets wat je leuk vindt om te doen en ik zegen je met een diepere vreugde en liefde dan dat je ooit hebt ervaren! Want God geniet van de dingen die jij leukt vindt en wilt daar ook deel van zijn! Voor de sporters, God is jouw grootste supporter, dus als je niet meer kan, hij moedigt jou aan!

Een dikke knuffel!
Liefs Fem

By | 2017-10-25T07:39:39+00:00 oktober 25th, 2017|Blog|10 Comments

About the Author:

10 Comments

 1. Robinos123 25 oktober 2017 at 07:44 - Reply

  Superleuk om te lezen Fem! Enjoy ūüėÄ Vooral dat kopen voor iemand anders, terwijl je vraagt aan de Heilige Geest wat ze willen vind ik geniaal! ūüėÄ

  • Femke Kasius 26 oktober 2017 at 01:06 - Reply

   Heey Robin! Thanks!! Haha ja dat was leuk om te doen? En zo tof hoe je mijn website hebt gemaakt nog steeds zo dankbaar!!

 2. Albert 25 oktober 2017 at 08:03 - Reply

  Supergaaf lieve Fem!!!
  Leuk om zo mee te mogen genieten!

 3. Lin 25 oktober 2017 at 09:16 - Reply

  heel fijn weer iets van je te lezen, Fem! geniet HEEL hard van jouw insta-foto’s en je blogs – thanX 4 sharing! xoxo

 4. Sietse En Miranda Dekker 25 oktober 2017 at 12:20 - Reply

  lieve FEM,
  super tof dat je zo ontvangt, bloeit, groeit om het ook weer door te geven. Blessings and Enjoy

  • Femke Kasius 26 oktober 2017 at 01:04 - Reply

   Dank je wel siets en mier! Een dikke knuffel!! Liefs Fem

 5. Anja 25 oktober 2017 at 19:11 - Reply

  Ha Femke
  Leuk om te lezen dat je het leuk hebt daar in de USA en dat je in Sandiego was, ik hoor dat je over de HWY 1 hebt gereden langs de kust dat is de mooiste weg van het land.
  Groetjes en veel plezier
  Anja

  • Femke Kasius 26 oktober 2017 at 01:07 - Reply

   Hee anja! Ja dat was super gaaf!!! Ja het was super leuk om te rijden in Amerika!! Dank u wel!! Liefs!!

Geef een reactie