Only three weeks left…!

//Only three weeks left…!

Only three weeks left…!

 

NOG MAAR DRIE WEKEN EN DAN BEGINT MIJN NIEUWE AVONTUUR!

Hee allemaal,

Nog maar drie weken en dan begint mijn nieuwe avontuur in Amerika! Wat een jaar geleden nog onwerkelijk was en alleen nog maar een droom diep vanbinnen –  wordt binnenkort werkelijkheid!

Ik heb er veel zin in, het voelt nog een beetje onwerkelijk, maar dat zal het denk ik ook blijven totdat ik echt in het vliegtuig stap en in Amerika land.
De aankomende weken ga ik vooral nog genieten van de tijd hier in Nederland en me voorbereiden op mijn reis!

Ik heb wat leuke nieuwtjes die ik met jullie wil delen!

De vorige keer op mijn blog schreef ik dat ik druk bezig was met het zoeken van een appartementje.
Afgelopen drie weken was ik op vakantie en naast dat ik heerlijk van de Spaanse zon heb genoten en vakantie heb gevierd- ben ik ook druk bezig geweest met het zoeken van een huisje. Dit was best lastig en het was niet dat ik gelijk een huisje had en meiden had gevonden om mee te gaan wonen…
Maar ik heb hierin geleerd en gezien dat God echt te vertrouwen is en voor mij zorgt – ook al lijkt het of het nooit gaat lukken en weet je soms niet hoe je het moet doen -God zorgde voor mij ENN…

Maar ik heb hierin juist geleerd en gezien dat God echt te vertrouwen is & voor mij zorgt, ook al zie ik het niet gelijk!

Het goede nieuws: Ik heb een huisje! Ik ga met twee meiden een appartementje huren in het centrum van Redding. Het is een goede buurt en de school is niet heel ver weg van ons appartementje!
Ik wil jullie ook bedanken voor jullie gebeden!

Een ander nieuwtje is dat ik mijn schoolgeld betaald heb en nu alles geregeld is voor de school! YES!

Het schoolgeld is betaald, maar de 9 maanden dat ik in Redding verblijf moet ik ook betalen. Zoals mijn huur, levensonderhoud, mission trip, etc. Ik geloof dat dit ook helemaal goed gaat komen en ik heb al een paar sponsoringen, waar ik zo dankbaar voor ben! Maar ik heb nog niet alles.

Zou je mij willen sponsoren en mee willen helpen aan een onvergetelijk jaar?
Op de website heb ik een pagina ‘sponsoren & supporten’ hier staat alle informatie op hoe je mij kan sponsoren!
Als je vragen hebt, dan mag je die altijd aan mij stellen!

Voor de aankomende tijd wil ik jullie op de hoogte houden van mijn avonturen die ik ga beleven aankomende 9 maanden en het leven in Amerika! Ik ben benieuwd wat jullie leuk zouden vinden om van mij te horen!
Dus laat het weten!

Wil je mij volgen en op de hoogte blijven, dan kan dat!
Onder aan de website kan je je emailadres invullen om op de hoogte te blijven waardoor je een berichtje krijgt wanneer er een nieuwe blog online staat!
(Vergeet alleen niet om het mailtje te bevestigen in je mailbox!)

Geniet van deze week!

Liefs Femke!

By | 2017-08-05T11:31:28+00:00 augustus 5th, 2017|Blog|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Margreet 5 augustus 2017 at 15:52 - Reply

    Wat heerlijk dat je een plek hebt om te wonen, ga je met Nederlandse meiden daar wonen? Wanneer ga je echt weg? We zien elkaar boor die tijd nog , liefs

  2. Femke Kasius 8 augustus 2017 at 19:25 - Reply

    HI Margreet! Ja zeker! Ik ga met twee Amerikaanse meiden wonen. Wel zijn Nederlandse meiden die ook de bijbelschool gaan doen! Ik ga 27 augustus weg! En leuk dat u kijkje neemt op mijn website! liefs Femke

Geef een reactie