Nog maar een paar daagjes…. BRAZIL HERE WE COME!

//Nog maar een paar daagjes…. BRAZIL HERE WE COME!

Nog maar een paar daagjes…. BRAZIL HERE WE COME!

Hee allemaal!

Hoe is het met jullie? Hebben jullie een mooi Paasweekend gehad?
Het is alweer april, de lente is begonnen!

Nog maar een paar daagjes… BRAZIL HERE WE COME!!
Ja dat is nog maar een paar dagen en dan vlieg ik met een geweldige team naar Brazilië! Ik heb er zo veel zin in en ik wil jullie zo erg bedanken voor alle sponsoring en bemoedigen en aanmoedigen. Want wat jullie hebben geïnvesteerd in mijn trip gaat impact hebben op zoveel levens!
De mensen die we gaan ontmoeten en die de liefde van Jezus gaan ervaren, levens die gevuld worden met hoop, genezingen die plaats zullen vinden, de vreugde die er zal zijn en nog ZOVEEL meer! Ik heb zoveel verwachting voor deze reis en ben zo benieuwd waar God ons mee gaat verrassen!
Als ik aan deze missiontrip denk, wordt ik zo blij en verwachtingsvol!

In deze aankomende twee weken gaan er 98 teams op missiontrip over de hele wereld om de mensen te dienen en de liefde en hoop te brengen van Jezus en uitdelen van wat we hebben ontvangen de afgelopen maanden hier op school!

Afgelopen zaterdag hadden we als team die naar Brazilië onze laatste meeting en kwamen er wat Braziliaanse studenten die voor ons hebben gebeden! Ook hebben we lekker gegeten, gezongen en de laatste praktische dingen geregeld!
Na afgelopen zaterdag merk ik dat ik er klaar voor ben om te gaan. Ook al ben ik wel een beetje zenuwachtig en is het een nieuw avontuur, met nieuwe mensen en een heel nieuw land. Maar het gaat helemaal goed komen en we gaan een geweldige tijd hebben!

De tijd dat we daar zullen zijn, zal ik foto’s en video’s maken zodat ik die na mijn reis met jullie kan delen! (Ik weet namelijk niet hoe mijn WIFI is in Brazilië en of ik daar veel tijd voor heb).

Het is bizar dat de tijd zo snel is gegaan. Iets wat heel ver weg leek en onwerkelijk (nu nog steeds eigenlijk haha) begint over 2 dagen!
Vandaag hadden we en ‘Nation day’ op school, waar we ons land representeerden, dus we zaten met alle Nederlanders bij elkaar! Dankte God voor Nederland en hadden we ook stroopwaffels en Nederlandse drop! 🙂
Het was een hele gave dag, omdat er zo veel verwachting en enthousiasme is voor de missiontrips die gewoon bijna beginnen! Het wordt een geweldige tijd! Morgen is onze laatste schooldag voordat iedereen op missiontrips gaat.
En dan begint donderdagochtend vroeg (Amerikaanse tijd)  onze reis naar Brazilië!
Ik heb gelukkig woensdag de hele dag om mijn koffer in te pakken haha 🙂

Enn hoe gaat het verder met mij!

Verder gaat het heel goed met mij en geniet ik van alle mooie en leuke momenten ik hier beleef!
Want het is nog maar 6 weken en dan zit mijn eerste jaar er al op 🙁
Van het weekend ben ik met een paar meiden naar een waterval geweest en huiswerk gedaan naast de top van de waterval! Het was een avontuur om er te komen, maar het was het waard en super mooi!

 

 

Vanochtend (voor mij is het nu maandagavond) heb ik ontbeten met mijn smallgroup en we deelden over iets waarin we zijn gegroeid de afgelopen maanden. Het is zo tof om terug te kijken naar alle mooie momenten en de dingen die God in ons leven heeft gedaan! Hoe we zijn gegroeid en wat we hebben mogen ontvangen!
Ik ben hier zo dankbaar voor, echt heel erg! Dankbaar voor dit hele avontuur, wat ik een paar jaar geleden nooit had kunnen bedenken dat ik dit zou doen. Maar dit had ik absoluut voor geen goud willen missen!
Om te zien hoe dit mijn leven, mijn denken, mijn hart, mijn dromen heeft verrijkt, nee dit had ik niet willen missen!
Alle dingen die ik heb mogen leren en leer! Om te genieten van de nieuwe dingen en te weten dat God goed is en een hoopvolle toekomst voor mij heeft! Om te ontdekken hoe bijzonder het is dat ik Gods dochter ben en mag zijn en hoe veel mijn Hemelse Vader van mij houdt. En dit is niet alleen voor mij, maar voor iedereen!
Het heeft zoveel vrijheid en ontspannenheid gegeven om deze ontdekkingsreis te maken! Elke perfectie valt weg en hard mijn best willen doen voor God, hoeft niet voor Hem. Wat Hij verlangt is dat wij Zijn liefde en genade ontvangen en dat wij ervaren hoeveel Hij van ons houdt! En leven als Zijn zoon of dochter!
Jezus is zoveel meer levend en persoonlijker geworden de afgelopen maanden, doordat ik zoveel meer van Hem heb mogen ontdekken!

Ik ben zo dankbaar! Dankbaar ook voor jullie die ook in dit avontuur geloofden en mij sponsoren en supporten, bemoedigen en aanmoedigen!

Ik wens jullie een geweldige week!
Je kan me altijd een berichtje sturen als je vragen hebt of wat dan ook!

En ik kijk ernaar uit om te vertellen over Brazilië!

Tot snel!
Liefs Fem

 

By | 2018-04-03T06:02:10+00:00 april 3rd, 2018|Blog|8 Comments

About the Author:

8 Comments

 1. Albert van der Heide 3 april 2018 at 06:37 - Reply

  ❤️ geniet ervan!

  Kijken uit naar je avonturen.

 2. Dennis 3 april 2018 at 06:56 - Reply

  Gaaf Fem! Heel veel ?????????? bidden we je toe voor op je missiontrip!

 3. Lin 3 april 2018 at 07:17 - Reply

  heerlijk enTHOUsiast bericht, Femke – bless you BIG! xo

 4. margreet 3 april 2018 at 13:53 - Reply

  Ha lieve Femke, een onwijs mooie reis naar Brazilie! Geniet van alles wat je mag delen en ontvangen! Ik zegen je met rust, blijdschap en vreugde, liefs, Margreet

Geef een reactie