Nieuwe update in het nieuwe 2018!

//Nieuwe update in het nieuwe 2018!

Nieuwe update in het nieuwe 2018!

Hee allemaal!

Even een berichtje van mij! Ik heb al een tijdje geen blog gepost, dus dat wil ik weer even doen en jullie weer op de hoogte brengen!
Ik ben al weer anderhalve maand in Redding nadat ik terug even in Nederland was met kerst! Wat gaat de tijd al weer snel haha!
Nog 3 maandjes hier in Amerika en dan zit het eerste jaar er al weer op! Maar er komen nu veel leuke dingen aan!

Even een update 🙂

Het gaat best goed met mij, de weken lijken wel voorbij te vliegen! Er zijn veel nieuwe dingen op school! En in plaats van eerst uit te kijken naar de kerstvakantie is nu opeens het einde van schooljaar in zicht! Maar gelukkig zijn er nog veel leuke dingen die gaan komen!
Ik heb super veel zin in de reis die we gaan maken naar Brazilië en dat we de mensen daar mogen gaan dienen en helpen!

Ik wil weer even met jullie delen hoe het gaat en wat ik allemaal beleef!

De afgelopen weken zijn best intens geweest, veel dingen waar ik over na mocht denken en keuzes die ik mocht maken. Maar door alles heen heb ik zo de liefde van God mogen ervaren en is het een nieuw avontuur waar ik ben ingestapt om echt te leren vertrouwen op Mijn hemelse Vader en te weten dat Hij een hoopvolle toekomst voor mij heeft! Dit zijn mooie dingen die ik mag leren, wat soms wel lastig is en spannend. Maar ik ben heel dankbaar dat ik hier de tijd voor mag nemen en ook in dit jaar zoveel ruimte hiervoor heb!
Het is zo wonderlijk hoe God ook voorziet in al mijn financiën!
Ook in met de oliebollen actie hebben enorm veel geld opgehaald! Daarvoor wil ik jullie ook heel erg bedanken!! Het heeft zoveel opgebracht dat ik nu nog maar 155 euro nodig voor aankomende vrijdag om er 100% zeker van te zijn om naar Brazilië te gaan!

De afgelopen twee weken waren ook heel bijzonder! In deze weken heeft God me elke dag zoveel gegeven, waar ik niks voor hoefde te doen!
Hij laat zijn liefde zien, zelfs door de kleine dingen heen! Bijvoorbeeld dat als ik met meiden uiteten ga, mijn pizza opeens wordt betaald, ik extra giften krijg om iets voor mezelf te kopen, God mij vervuld met Zijn liefde en vreugde! En leuke dingen doe met vriendinnen hier! Ook voel ik me vrij waardoor ik kan dansen en springen en het mij eigenlijk niet uitmaakt wat anderen van me zullen denken, want het geeft mij zoveel vrijheid om vrij te zijn en te uiten wat in mij zit!

De tijd dat ik hier ben merkte ik dat het toch soms wel lastig was om echt vriendinnen te vinden, maar dit gaat ook steeds beter en heb ik ook echt leuke meiden waar ik mee op kan trekken!

 

Festival of cultures & voetballen in the USA

Ook hadden we op school ‘festival of cultures’ waar 50 landen zichzelf presenteerden met het lekkerste eten! En wij konden natuurlijk niet ontbreken als ons leuke land! We hadden heerlijke zelfgemaakte appeltaart, boterkoek, amandelspijs! Het was super leuk om dit te doen en te genieten van het lekkere eten!

En ja ik heb weer voor het eerst gevoetbald! We hebben een voetbaltoernooi op school en ik wil natuurlijk niet verliezen, dus gaan we even onze Nederlandse voetbal skills laten zien haha  🙂 Het was weer super leuk en gezellig om dit te doen met een paar mensen uit mijn revival group!

Ook ben ik lekker aan het koken en dankzij allemaal leuke website en natuurlijke de super handige Albert Heijn site met alle receptjes lukt het gelukkig elke keer om wat lekkers te koken! Ik vind het ook echt leuk om te doen! Ik zal misschien wel een aparte blog hierover schrijven, om mijn favoriete receptjes met jullie te delen!

Afgelopen week kreeg ik onverwachts nog een heel leuk pakketje uit Nederland, met leuke kaartjes, Lush spulletjes en lekker Nederlands eten! Dit is wel één ding wat je echt mist als je niet in Nederland bent!

Verder heb ik dit weekend een lekker lang weekend gehad, omdat het maandag ‘president day’ was, waardoor we vrij waren van school!
Dit was een extra leuke dag, want ik mocht namelijk de auto van Ashley lenen, super lief!
Ik ben samen met Anne Kristine (een vriendin van school, ze komt uit Luxemburg) een kleine roadtrip gemaakt naar een waterval bij Whiskeytown! Het was een heel avontuur, waar ik voor het eerst heb gecrosst over zand en rots weggetjes die omhoog en omlaag gingen 🙂 haha, de adrenaline schoot door ons lichaam heen, maar we zijn veilig aangekomen en hebben heerlijk crêpes gegeten bij de waterval! En op de terug weg hebben we genoten van het mooie uitzicht en de normale weg waar we weer op konden rijden 🙂 En goede afsluiter van een het weekend!

De rest van de week heb ik weer school en ga ik genieten van deze week!
Ik wens jullie een mooie nieuwe week toe!

 

Liefs Femke

Even wat foto’s:
Dit is mijn groep met wie ik naar Brazilië ga!
Na school even een hamburger scoren bij In & out
Een heerlijke acai bowl om de vrijdag te vieren!
En wat foto’s van de ‘little roadtrip’

 

 

 

By | 2018-02-20T07:05:19+00:00 februari 20th, 2018|Blog|8 Comments

About the Author:

8 Comments

 1. Albert van der Heide 20 februari 2018 at 11:26 - Reply

  Leuk zeg ff een update! Be blessed kanjer!

 2. Lin 20 februari 2018 at 12:05 - Reply

  heel tof weer iets van je te horen, Femke! xoxo

 3. margreet 20 februari 2018 at 13:46 - Reply

  altijd leuk om iets van je te horen! Be Blessed!

 4. Judith vd Bosch 20 februari 2018 at 19:15 - Reply

  Mooi om zo vanuit Nederland mee te kunnen genieten. Ik ga zelf ook naar Brazilie 12 maart op bezoek bij een vriendin die daar een jaar 1 vrijwilligerswerk doet.
  Gods zegen vanuit hier en veel liefs van ons. Groeten Judith vd Bosch

  • Femke Kasius 21 februari 2018 at 03:53 - Reply

   Dank je wel Judith! Oh wat gaaf zeg! Ik wens je een hele mooie tijd in Brazilië en met je vriendin!

Geef een reactie