Mijn eerste weekje in Amerika!

//Mijn eerste weekje in Amerika!

Mijn eerste weekje in Amerika!

Hee allemaal!

Even een update van mij uit Amerika! Zodat jullie een beetje weten hoe mijn eerste weekje eruit heeft gezien!

Het is hier 9 uur vroeger dan in Nederland, dus het is hier nu middag!
Precies een week geleden ging ik samen met mijn gezin en Jay naar Düsseldorf, om nog een dagje met elkaar weg te zijn voordat ik zondagochtend samen met mijn moeder het vliegtuig zou pakken vanuit Düsseldorf!

Afgelopen week was leuk, spannend, mooi, emotioneel en gelijk een avontuur! We hebben een goede vlucht gehad en zijn vanaf San Francisco gelijk naar Redding gereden. Alles is goed gegaan, behalve dat we nog steeds 1 koffer missen die ergens tussen San Francisco en Redding is 🙂 Dus hopen dat ie heel snel komt!

Verder moesten we ook veel dingen regelen! Want alles is hier zo anders dan in Nederland, zoals ‘normaal eten haha en typische Nederlandse dingen die ik nu al een beetje mis. Maar dat gaat goed komen! Mijn kamergenootjes zijn heel leuk en het is een heel leuk appartement!

Afgelopen dinsdag zijn we naar het National Lassen Park geweest! Dit was zoo gaaf! De natuur is hier gigantisch en heel mooi. We hebben een vulkanisch gebied bezocht en een waterval. Super gaaf! (alleen de weg terug omhoog was heavy, maar we hebben het gehaald!!)

Het is hier wel veel warmer dan in Nederland, 40 graden +, maar met een airco en veel water drinken is het goed te doen!

Afgelopen woensdag was de registratie dag voor de school. Ik moest me inschrijven en daarna ontmoette ik mijn revival group (een groep van ong. 60 mensen waarmee je het aankomend jaar wekelijks mee optrekt) en mijn revival group pastor en zijn team! Het zijn super toffe mensen! Van tevoren had het team voor iedereen gebeden en dit was zo raak!
Ik ben heel benieuwd wat dit jaar gaat brengen en heb zin in dinsdag want dan begint mijn eerste officiële dag!

Gister was er voor alle internationale studenten een informatie ochtend. Ook heb ik andere Nederlandse studenten leren kennen!

Ook al is het heel warm hier in Amerika en wil je echt niet sporten buiten 🙂 heb ik een heel sportief Amerikaanse meisje die mij meeneemt naar de sportschool, dus ik heb al heel de dag spierpijn in mijn benen haha. Maar ook dit soort dingen zijn heel erg leuk en gezellig en je leert elkaar hierdoor ook beter kennen! Gisteravond hebben we de week goed afgesloten met een hele gave worshipnight!

Voor de rest ben ik ook lekker aan het genieten met mijn moeder die maandag naar huis gaat, dus we genieten nog even van de laatste dagjes samen in Amerika!

Het is best even wennen om hier te zijn en ook te beseffen dat ik hier voor 9 maanden ben. Ik had niet gedacht dat ik het eigenlijk best moeilijk vindt. ik ben nog een beetje aan het settelen en vertrouw God dat Hij voor mij zorgt elke dag ook in dit grote avontuur! it’s gonna be a great year!
Wat wel grappig is, is dat ik nu besef hoe dankbaar ik ben voor mijn familie, mijn vriend, vrienden(innen) en alle mensen waarvan ik hou! (wat vaak als normaal kan zijn, maar dat eigenlijk niet zo is!) Ik ben heel dankbaar!

Ik hou jullie op de hoogte! Ik wens jullie een hele fijne week!
En als jullie, ik heb een vlog/video gemaakt van de afgelopen week!

Dikke knuffel!
Liefs Fem

 

 

 

 

By | 2017-09-04T00:24:28+00:00 september 4th, 2017|Blog|4 Comments

About the Author:

4 Comments

 1. joel vogel 4 september 2017 at 07:07 - Reply

  Heej Femke, Ziet er super leuk uit!! Geniet van de eerste weken school! Zet m op daar 🙂

 2. Corine Wervenbos 4 september 2017 at 18:26 - Reply

  Vrolijke film! Vast een onvergetelijke quality week moeder-dochter. Goede warming up Fem!
  Lekker uitrusten in het vliegtuig Barbara…..

  • Femke Kasius 4 september 2017 at 19:49 - Reply

   Hee Corine, Dank u wel! Ja dat was het zeker, we hebben genoten met elkaar!

Geef een reactie