Kerstvakantie in Nederland!!

//Kerstvakantie in Nederland!!

Kerstvakantie in Nederland!!

Hee allemaal!

En dan is het opeens kerstvakantie…!!

Ik ben begonnen met het schrijven van deze blog toen ik op het vliegveld van San Francisco zat onderweg naar Amsterdam….

Ik zit nu op het vliegveld van San Francisco te wachten op mijn vlucht naar Amsterdam! Wat een paar maanden nog super ver weg leek te zijn, is nu aangebroken en ik ben onderweg naar Nederland om daar 2 weekjes te zijn!!

De afgelopen paar maanden zijn zo gaaf geweest! Als ik terug denk aan alle dingen die ik meegemaakt heb, word ik blij van binnen!!
Ik vind het geweldig dat deze droom in vervulling is gegaan! De tijd dat ik hier in Redding Californië ben, heb ik zoveel nieuwe en mooie dingen mogen leren.
Een paar maanden geleden had ik niet gedacht dat ik hier zo comfortabel in mijn eentje zou zitten op het vliegveld en ik gewoon elk nieuw avontuur beleef en stappen neem…uit mijn comfortzone!

Eén ding kan ik jullie vertellen, de afgelopen maanden op school hebben mij zo verrijkt, vrij gemaakt en laten genieten van God, mezelf en het leven! Soms was het een uitdaging en spannend, maar ik weet dat God bij mij is en ik samen met Hem elk nieuw avontuur mag beleven en God mij sterk en dapper heeft gemaakt!

It’s also a lot of fun!!

In de afgelopen maanden heb ik geleerd dat het niet gaat om wat ik doe, maar om dat ik mag zijn en zo mag genieten van het leven en hetgeen wat God in mijn leven aan het doen is. Ik ben veel meer gaan genieten en ervaar hierdoor veel meer vreugde!

Ik ben zo dankbaar voor de mensen die ik ook op school heb ontmoet en de contacten die ik opbouw. Ik ben heel erg blij met mijn mentor, Tiffany, het is zo’n leuke meid en zij bemoedigt mij zo erg! Zij is er altijd voor mij en staat naast mij als ik het moeilijk heb, dingen niet weet, nieuwe dingen aan het leren ben en als we samen lachen en dankbaar zijn voor wat God allemaal voor mooie dingen aan het doen is in mijn leven! En ik aan het groeien ben en steeds meer word wie ik echt ben, hoe God mij gemaakt heeft!

Ook heb ik een hele leuke smallgroup! Hier heb ik jullie in een andere blog wat over verteld. Onze smallgroup bestaat uit 5 meiden en elke maandagochtend spreken we met elkaar af! Het zijn superleuke meiden en kunnen lekker met elkaar kletsen en onze harten delen!

Verder was het op school afgelopen weken best druk, omdat de vakantie eraan kwam. We hebben toffe boeken gelezen, gave schooldagen gehad en het eerste deel van school afgesloten met een ‘christmasparty!’, waar de leiders van de school vertelden dat het schoolgeld van alle studenten afbetaald is! (de school had geld gekregen door allerlei donaties, hierdoor kon AL het schoolgeld van de Amerikaanse studenten betaald worden). En zongen we met elkaar kerstnummers! De afgelopen maanden waren mooi!

THANK YOU! 

Ook wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor de bestellingen van de oliebollen en appelbeignets, waarvan de opbrengst gaat naar mijn missiontrip!! Echt heel erg bedankt dat jullie ze bij mij willen bestellen en zo willen meehelpen aan de reis naar Brazilië!
Als je/u ze nog niet besteld hebt, dan kan je/u dat nog doen! Tot en met 27 december kan het! De oliebollen worden op zaterdag 30 december bezorgd (in de Drechtsteden) en wie weet door mij want ik ben tot 1 januari in Nederland. De oliebollen kunnen ook bij mij thuis opgehaald worden.
Klik op deze link en bestel ze snel! http://www.femslifeadventure.com/oliebollen/

 

MERRY CHIRSTMAS

Ik wil jullie allemaal een hele fijne kerst wensen en alvast een gelukkig nieuwjaar! Ik wens dat jullie een mooie kerst zullen hebben met familie, vrienden, met warmte en liefde!

Kerst is een feest, want het mooiste wonder dat we ooit zouden zien werd 2000 jaar geleden geboren op de wereld.
Jezus die werd geboren in een stal, was de Koning die ons de liefde van God de Vader liet zien voor, ons allemaal!
God de Vader had jou/u op het oog toen Hij Zijn Zoon naar de wereld stuurde!
God wilde dat de mensheid zou zien en ervaren dat God een God van relatie is en dat Zijn liefde voor jou en mij zo groot is!
En God herstel wilde brengen in de scheiding die tussen Hem en jou en mij in was. Zodat we de liefde van God zouden ontvangen!
Jezus werd geboren op aarde zodat Hij op aarde Zijn Vader kon laten zien en zichzelf kon geven aan het kruis voor onze zonden!
Hij was naakt, werd geslagen en gehoond. Maar Jezus strekte zijn armen wijd uit aan het kruis en riep het is volbracht!
Hij riep het is volbracht, Ik herstel de relatie tussen God de Vader en de mensen, omdat Gods hart is om zijn kinderen te omarmen en de hoop te zijn in hun leven!
Jezus gaf zichzelf om Zijn liefde te geven, zodat onze levens over zullen vloeien van liefde voor anderen om ons heen en redding en genezing te geven aan ons, lichamelijk en emotioneel!
Hij gaf alles voor jou en mij, omdat Hij zoveel van ons houdt!
Dit is kerst, kerst is een feest en een cadeau voor jou en mij dat we alleen maar hoeven te ontvangen en open te maken!
Zijn liefde is niet te verdienen, maar te ontvangen!

 

Dit is kerst, kerst is een feest en een cadeau voor jou en mij die we alleen maar hoeven te ontvangen en open te maken!

 

Dit is een heel mooi nummer om te beluisteren! Klik hier om het te beluisteren!

Een hele fijne kerst!

Hebben jullie nou vragen of juist ideetjes/opmerkingen wat jullie van mij willen horen, etc?! Laat het mij even weten!
Stuur een berichtje via Facebook/Instagram of schrijf een berichtje onder deze blog!

Een hele fijne week!
Liefs Fem

 

By | 2017-12-25T13:56:32+00:00 december 25th, 2017|Blog|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Albert van der Heide 25 december 2017 at 19:12 - Reply

    Kanjer, je bent een worldchanger! ??

Geef een reactie