I love to be in the water – in het Nederlands – bemoediging

//I love to be in the water – in het Nederlands – bemoediging

I love to be in the water – in het Nederlands – bemoediging

Heey!
Ik heb mijn blog ook in het Nederlands vertaald!
Je mag me altijd een berichtje sturen!
Geniet ervan! Liefs Fem

Ik vind het heerlijk om in het water te zijn!

Ik wil je laten weten dat je geliefd en gekend bent! Het maakt niet uit waar je op dit moment bent. Of je nu op vakantie bent of niet. Het belangrijkste is om te genieten van de momenten. Geniet van de plek waar je bent, de mensen met wie je bent en geniet van Jou!

Elk moment heeft iets speciaals en het is aan ons om dat te ontdekken! Geniet van de dingen die je leuk vindt om te doen!
De dingen die je wilt creëren/maken, of een plek die je leuk vindt.
Jij bent mooi en ik wil tegen je zeggen dat je uniek en geliefd bent! Laat je deze zomer verrassen!

Je mag jezelf zijn! Je hoeft niet iemand anders te zijn, het kost veel werk en je bent niet gemaakt om iemand anders te zijn!

Eén van de dingen die ik afgelopen jaar heb geleerd (en wat ik leer) is om meer te ontdekken wie ik ben en de dingen die God in mij heeft gelegd! Het is nieuw, maar ook leuk! Omdat het meer vreugde geeft om mezelf te zijn! Om te weten dat wie je bent en hoe je gemaakt bent, uniek en mooi is!

 Voordat jij en ik geschapen waren, had God ons als in Zijn gedachten. Hij zond zijn zoon naar de wereld, om de wereld te redden. Omdat er een scheiding was tussen God en mensen. Toen Jezus naar de wereld kwam, reflecteerde Hij het hart van de Vader – voor de mens en de wereld! Jezus gaf zijn hele leven voor jou en mij! Hij stierf aan het kruis en riep; het is volbracht! Hij stierf zodat wij met Hem konden sterven en op kunnen staan in nieuw leven samen met Hem! Dit is nieuw leven vol van hoop, genade en liefde!

De liefde die God voor jou heeft is oneindig! Het is een liefde dat je niet kan verdienen en niet voor kan werken!

Zijn liefde gaf Hij voordat je geboren was! Omdat Hij naar je verlangt! Zijn liefde is oneindig en vervullend! Het is niet iets wat je kan vernietigen, het is groot en geduldig en het is de liefde die we allemaal nodig hebben!

Liefde die geduldig en vol hoop is! Het geeft kracht, waardoor je niet zelf sterk hoe te zijn!

Jezus wilt met jou zijn! Hij heeft jou uniek en mooi gemaakt! Jij hebt unieke talenten en gaven! Dat is waarom jij, JIJ bent!
Je kan niet iemand anders zijn, je kan het proberen, maar je zal de vervulling in het zijn van hoe God jou gemaakt heeft en wie jij bent missen!

Ik heb geleerd om uit te stappen en risico’s te nemen. En niet te proberen om perfect te zijn of bang te zijn om iets te doen wat niet gelijk de eerste keer lukt. Ontdekt en heb plezier, dat is wat ik ontdek! Het is niet altijd leuk, soms spannend, maar ik verlang ernaar om te ontdekken en te doen waarvoor ik gemaakt ben!

Het mooie is; je hoeft het niet in je eentje te doen! Wij zijn niet alleen, God is met ons! Hij houdt ervan om tot ons te spreken en deze woorden zijn gebaseerd op liefde!

#neembabystapjes&genietvanjijzijn

 

By | 2018-07-31T21:18:03+00:00 juli 31st, 2018|Blog|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Linda van rijswijk 30 augustus 2018 at 07:33 - Reply

    Wat mooi beschreven zeg heel veel plezier in je nieuwe schooljaar geniet ervan en heel veel zegen in destappen maar vooral in de tijd met God geniet van het ontdekken van jou en genieten van wat de Vader voor je heeft bless you!

Geef een reactie