Een nieuw avontuur!

//Een nieuw avontuur!

Een nieuw avontuur!

Hee!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn eerste, echte officiele blog op mijn Eigen website!
Op deze website vind je meer over wie ik ben, mijn passie, mijn avontuur (die al over iets meer dan 3 maanden gaat beginnen!), hoe jij mij kan supporten en leuke blogs over mijn belevenissen en dingen die ik met jullie wil delen, waarmee ik jullie wil inspireren en nog veel meer leuks!

Over iets meer dan 3 maanden stap ik het vliegtuig in voor 9 maanden, naar een onbekend land, een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen en een nieuwe school! Over iets meer dan 3 maanden begint mijn avontuur op een te gekke bijbelschool in Redding Californie!

Ik geloof dat dit een van de beste keuzes in mijn leven is en het mij zo veel gaat brengen! Ik ga zo veel beleven, wat spannend zal zijn, maar ook zo gaaf! Ik weet eigenlijk niet goed wat ik kan verwachten en dit vind ik ergens heel eng, maar zoals een bekende quote zegt; ‘life begins at the end of your comfortzone!’ En dit is wat ik ga doen.
Ik weet zeker dat ik ga groeien, meer tot bloeien ga komen, ik dromen ga dromen, veel ga lachen, meer ga leren over wie God is, wie ik ben als dochter en wat ik te brengen heb in deze wereld en hiermee ook aan de slag mag gaan en bovenal ga genieten!

‘life begins at the end of your comfortzone!’ 

Ik ben op dit moment druk bezig met het zoeken van een appartementje voor de tijd in Amerika, maar dat gaat goed komen! Verder ben ik druk aan het werk, voor Amerika. En natuurlijk ben ik ook aan het genieten van tijd hier met mijn vriend, familie, vrienden en vriendinnen en mensen om mij heen!

De tijd dat ik in Amerika ben, wil ik blogs posten over hoe het met mij gaat, waar ik mee bezig ben, hoe mijn leven eruit ziet en nog meer leuke dingen waar ik over wil bloggen en dingen die ik aan jullie wil vertellen en waar ik jullie van op de hoogte wil houden!
En natuurlijk ga ik ook leuke foto’s posten!

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs en avonturen? Vul dan onderaan de website je emailadres in en je ontvang elke keer een mailtje als ik iets nieuws post!

Geniet van jullie week!

Liefs Femke

By | 2017-05-08T18:20:50+00:00 mei 8th, 2017|Blog|7 Comments

About the Author:

7 Comments

 1. Aad en Judith 8 mei 2017 at 18:06 - Reply

  Heel tof Fem! Wij vinden het zeker leuk om je te gaan volgen? Blessingsxxx Aad en Judith

 2. Marije Van den berg 9 mei 2017 at 10:50 - Reply

  Wat een vooruitzicht! I can’t wait to hear the stories! 🙂

 3. Albert van der Heide 9 mei 2017 at 15:36 - Reply

  Heel gaaf Fem, je bent een dappere heldin, een doorbreker in het Koninkrijk.

 4. Frank van Dijken 6 augustus 2017 at 13:53 - Reply

  Hé Femke, ik ga je zeker volgen. Geniet van deze periode en stop alles maar in die rugzak voor de rest van je leven..

 5. Femke Kasius 8 augustus 2017 at 19:21 - Reply

  Wat leuk @frankvanDijken! En dat ga ik zeker doen! U kunt zich ook aanmelden via de link onderaan de pagina. Zo krijgt u automatisch een berichtje wanneer er een nieuwe blog opstaat!

 6. Martin&Corine 25 augustus 2017 at 18:23 - Reply

  Super Fem, hoe mooi: leren in wie je in Zijn ogen bent en wat je mag doen in Zijn Koninkrijk. Een investering voor heel je leven en alle mensen om je heen.

 7. Femke Kasius 31 augustus 2017 at 23:49 - Reply

  @Martin&Corine, dank jullie wel! En ik ga ervan genieten!

Geef een reactie