A V O N T U U R#3!

//A V O N T U U R#3!

A V O N T U U R#3!

Heey!

Mijn derde week school is gister van start gegaan! Ik ben nog maar drieënhalve week in Amerika, maar het voelt alsof ik er al heel lang ben! Het appartementje waar ik woon wordt steeds meer mijn eigen plekje en ik mag elke dag genieten van super leuke en lieve huisgenootjes, een school, leiders, natuurlijk het zonnetje in Redding 🙂 en nog zoveel meer!
Zoveel mooie dingen waar ik van mag genieten en ontvangen!

Afgelopen weken!

De afgelopen weken waren best intensief; veel nieuwe indrukken op school, een nieuwe omgeving, een hele nieuwe groep mensen die je mag gaan leren kennen, elke avond koken, wassen (alle huishoudelijke klusjes haha) een ander land – wat best wel een beetje wennen is en alle emoties die erbij komen (haha ja ook huilen, maar ook al je weet soms niet waarom, emoties mogen er zijn, dus leer ik om het te laten gaan, want dat lucht op!)
Eén groot nieuw avontuur dus, maar met alle lieve support van thuis en van de mensen hier gaat het steeds beter en mag ik gewoon elke dag ontspannen en genieten van wat de dag gaat brengen!

De afgelopen weken op school waren gelijk heel gaaf! Ik mag zoveel ontvangen en leren van zulke bijzondere leuke en lieve mensen!
Elke schooldag beginnen we met prayer en daarna worship voordat we verschillende lessen hebben.
De atmosfeer hier is super gaaf, we leren echt om elkaar te eren; het vieren van wie iemand is!
Het is een plek waar ik in liefde mag groeien en bloeien, waarheden mag ontvangen en wordt uitgedaagd om het uit te gaan leven!

Het is een A V O N T U U R  met God, die zo liefdevol en teder is dat Hij niet overhaast of ongeduldig is! Hij is geduldig en liefdevol! Ik mag leren dat het oké is om niet oké te zijn (we hoeven niet altijd een ‘goede’ dag te hebben en mogen gaan beseffen dat het niet gaat om perfectie maar dat het is in het zijn en daar hoort ook wel eens een ‘bad day bij!)
Heerlijk genieten van alle dingen! En ook al weet ik niet wat gaat komen, weet ik dat God de weg al voor mij heeft voorbereid!

Afgelopen weken en dagen leer ik steeds meer dat het een journey is waar ik in ben gestapt en niet alles hoeft gelijk goed te gaan, dus mag ik in alle ontspannenheid dit avontuur beleven! – Enjoy the adventure! –

Last weekend!

Afgelopen weekend ben ik samen met Rebecca en Aliona ( Mijn leuke Amerikaanse huisgenootjes) lekker wezen eten bij een heel leuk Thais restaurantje en als afsluiter heerlijk ijs gegeten bij Coldstone! (Dit is echt super lekker & zeker een aanrader als je in Amerika bent!) En ik heb de meiden natuurlijk wat Nederlandse woorden geleerd! Heerlijk lachen, kletsen en genieten met elkaar!

Life is meant to be celebrate!

Wat ook heel leuk is, is dat er ook veel Nederlandse studenten zijn! En we hebben zelfs een ‘Dutchie group’! Elke twee weken spreken we een avondje met elkaar af! Nu besef ik ook wel dat je al snel je eigen cultuur mist en dat het heerlijk is om te lachen om onze Nederlandse humor en gewoon te praten over van alles en nog wat, wat Nederlanders wel begrijpen haha!

In ieder geval ben ik benieuwd naar deze week!
Nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte van mijn leventje in Redding Californië! Ik ben benieuwd naar wat gaan komen!
Ik wens jullie een hele fijne week toe!

Dream big without limits and do without fear, because you are meant to live a life full of joy and laughter!

Liefs Fem!

By | 2017-09-20T03:06:14+00:00 september 20th, 2017|Blog|13 Comments

About the Author:

13 Comments

 1. Albert & Michelle 20 september 2017 at 05:02 - Reply

  Wat een heerlijke qoute waar je, je stukje mee afsluit!

  Be blessed!

  • Femke Kasius 21 september 2017 at 01:03 - Reply

   YES! There are no limitations, be fearful and full of light!

 2. Bernhard, Wilma & kids 20 september 2017 at 05:41 - Reply

  Wat leuk om te lezen hoe het met je gaat lieve Femke ! Echt een avontuur he! Heerlijk dat je al zo kan genieten, maar ook dat het lukt om de even wat mindere en moeilijke dingen toe te laten en een plekje te geven! Een lieve groet van ons hier ! Bless youuuuuu!?

  • Femke Kasius 21 september 2017 at 01:05 - Reply

   Ja het is zeker een heel avontuur! Dank jullie wel! Groetjes terug!

 3. Sietse & Miranda 20 september 2017 at 07:31 - Reply

  Geweldig om te lezen Fem. Geniet geniet geniet van deze mooie tijd Fem! Blessings

 4. Lin 20 september 2017 at 08:08 - Reply

  heel tof om te lezen, Fem! <3

 5. Xiomara 20 september 2017 at 13:29 - Reply

  Thanks for sharing my darling. Blessing and remember the joy of the Lord is your strenght♡

 6. Jeanette 20 september 2017 at 22:01 - Reply

  Wow meid wat geweldig dat je dit allemaal meemaakt en met ons deelt, we houden van je en bidden voor jou en jullie. Liefs jeanette

 7. Corine Wervenbos 21 september 2017 at 07:35 - Reply

  Lieve Femke, mooi om te lezen hoe jij je weg zoekt en geniet. Want ook daar is je Vader blij mee!
  Alles op Zijn tijd xxx.

Geef een reactie